Om oss

Shenzhen Caimei printing Co, Ltd grundades år 1996, med export och import rätt företaget. Under de senaste tiotal åren, lita på outtröttliga strävan efter kvalitet utskrift och klientens tillfredsställelse, Caimei utskrift har redan blivit en av topp tio utskrift företaget av Shenzhen med årlig produktion på över hundra miljoner yuan. Caimei täcker en fabrik område på 20 000 kvadratmeter, vi har för närvarande nästan 700 personal, inklusive tekniker och högsta ledning av 150 personer.

Vi introducerade dussintals världens mest avancerade prepress, tryckning, bindery utrustning, och aktivt antog modernisering management, gör det oss att bli en av välkända tryckerier i Shenzhen. Caimei utskrift har upprepade gånger varit bedömas som "observation kontrakt och trovärdig företag", och det är en utsedd tillverkaren för publikationerna av statliga pressen och publicerande Administration.

Caimei ägnas åt att förse kunder med design, plattan, utskrift, distributionssystem av en enda tjänst, sortimentet omfattar alla typer av inbundna och paperback publikationer, barnens bok, styrelsen bok, magazine, album, bruksanvisning, affisch, flyer & broschyr, Notebook, mapp, förpackning box, kalender och så vidare.

Bolaget alltid följa"människor orienterade, kultur för root, kvalitet för själen, tjänst för grundsats" som teorin under utvecklingen. Caimei har etablerat en långsiktig affärsrelation med många välkända företag från inhemska och utländska område. Med sådan inriktning, anpassning, diversifierad tjänster, kan vi uppfylla alla dina utskrifter krav.

HÖGSTA KVALITET, BÄSTA SERVICE, DEN BÄSTA SKRIVAREN I ASIEN... Det är vårt mål...