Pop-up bokutskrift

- Apr 30, 2019-

Den största skillnaden mellan leksaksböcker och pappers- eller papperskonst eller tredimensionella gratulationskort och annan papperskonstdekoration eller färgpapper för papper är bokens essens och egenskaper. När det gäller leksaksböckerna bör leksaksböcker vara en särskild klassificering i barnlitteraturpublikationer, mer exakt en förlängning eller klassificering av "roliga" eller "kreativa uppgraderingar" i bildböcker.

Kärlek är naturen hos barn, spel är fokus för barnens liv, det vanligaste verktyget för spel är leksaker; lärande är den nödvändiga processen för barn att växa upp, den vanligaste formen av lärande är böcker; leksaksböcker är bokens innehåll och form. Det har också roligt och funktion av leksaker. Leksakboken hoppar ut ur gränsen för den platta boken, skapar ett tredimensionellt utrymme och ger föremål som tillåter barn att "röra" sina händer för att "leka" och design för att låta ögonen upptäcka att utforska organen och strukturerna, Den visuella bilden av den underbara konstnärliga skönheten gör att barnen kan uppskatta erfarenheten. Den har skript, skärmar och etapper, och arrangerar sin egen vetenskapliga kunskap, sagor, litterära klassiker, läser fantasi och interaktion.


Utvecklingsutveckling

Att byta form av traditionella barns platta böcker är en stor trend i utvecklingen av barnböcker:

A. Det hjälper barn att förstå saker bättre än platta böcker;

B. Det kan stimulera barns önskan att utforskas och nyfiken mer än platta böcker. Den har egenskaper av tredimensionella, multifunktionella och rörliga;

C. Det är bättre att odla barns intimitet med boken än bildboken, och det kan bättre uppfylla behoven hos barns praktisk utforskning, vilket bidrar till barnens vana att växa upp kärleksböcker.

D. Mer nära utvecklingen av internationell utbildning än platta böcker;

E. Det är mer spännande än en platt bildbok för att stimulera barns kreativitet och odla deras barns väg till framgång.


pop up1

Ett par:Olika kalender Nästa:Utskriftsterminologi